Unieke maritieme boeken te koop

Een buitenkansje voor boekenliefhebbers
Wim de Bruijn, oprichter van Spiegel der Zeilvaart, bouwde de afgelopen 50 jaar een omvangrijke bibliotheek met ruim 2500 maritieme en watersportboeken op. Om achtergrond informatie voor artikelen te kunnen opzoeken, kocht hij regelmatig interessante boeken bij gespecialiseerde antiquariaten. Daarnaast was hij jarenlang uitgever en produceerde in die tijd ruim 400 maritieme en watersportboeken. Hij biedt nu de mogelijkheid om – vaak lang uitverkochte – maritieme en watersportboeken aan te schaffen tegen een aantrekkelijk prijs. Bovendien zijn er titels bij waarvan er nog maar enkele in ons land te vinden zijn.

De complete Boekenlijst is als pdf te downloaden op A4 formaat

U kunt de boekenlijst ook per mail aanvragen bij wim.bruijn@planet.nl In deze pdf zijn alle titels alfabetisch op auteursnaam opgenomen. De titels zijn onderverdeeld in rubrieken: Originele uitgaven van 1800–1940.
Facsimile uitgaven, dus fraai uitgevoerde herdrukken van historisch belangrijke maritieme uitgaven, maritieme boeken, watersportboeken en niet-Nederlandse boeken. Daaronder vallen boeken in het Engels, Frans, Duits, enz.

Van elk boek is bij antiquariaten op internet gekeken wat de gemiddelde verkoopprijs is. Die prijs staat achter elk boek vermeld. Maar bij aankoop wordt 10-30% korting op deze prijs gegeven. De korting is afhankelijk van het aantal boeken dat wordt aangeschaft.

Bestellen is mogelijk per mail naar: wim.bruijn@planet.nl U kunt ook bellen met Wim de Bruijn, 023 5341801 of 06 21 23 44 07. U kunt – alleen op afspraak – ook langskomen in Haarlem .

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.
Call Now Button