Persbericht laten maken

Iets nieuws in uw bedrijf kunt u maar één keer als nieuws naar buiten brengen. U wilt dit moment ten volle benutten. Uw persbericht moet daarom precies goed zijn: een sterke tekst met bijpassende foto’s.

Uw persbericht laten maken door professionals, gespecialiseerd in PR en journalistiek, maakt de kans op plaatsing in vak-, dag-, week- en maandbladen vele malen groter dan wanneer u zelf een artikel maakt en verspreidt. Wij zijn die professionals. Ons bedrijf is meer dan 40 jaar actief op het gebied van fotografie, tekst, journalistiek en PR. Een compleet pakket bestaat uit een persbericht (eventueel met vertaling), foto’s, een eenvoudige videoclip en indien gewenst verzending naar ons uitgebreide netwerk. Dit geheel, of delen daarvan, kunt u ook gebruiken voor uw website, blog en/of nieuwsbrief.

Vanzelfsprekend is er sprake van geheimhouding totdat u toestemming geeft het nieuws naar buiten te brengen. Die geheimhouding geldt ook als u gebruik wilt maken van onze diensten voor werkzaamheden die uitsluitend voor uw interne organisatie bestemd zijn. Bij alles wat wij doen, staat uw belang voorop.

Dankzij ruim 40 jaar ervaring met de nationale en internationale media kunnen wij inschatten welke berichtgeving interessant is voor publicatie. Wij weten hoe uw naamsbekendheid kan groeien en uw imago kan verbeteren. Twee zaken die uiteindelijk, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, zullen leiden tot een toenemende vraag naar uw producten en diensten.

Wij zorgen voor sterke teksten, mooie foto’s en als u daar prijs op stelt ook voor korte eenvoudige videoclips om uw boodschap naar buiten te brengen. Hierdoor ontstaat een perfecte combinatie van beeld en tekst die u kunt gebruiken voor uw persbericht, website, blog, social media, nieuwsbrief, bedrijfs- dan wel personeelsbulletin of uw e-book. Als wij uw bedrijfsmagazine verzorgen, nemen wij vanzelfsprekend ook de lay-out daarvan voor onze rekening.

Veertig jaar ervaring.

Geef een reactie

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.
Call Now Button