Mastervolt sponsort KNRM met levenslange garantie

IJMUIDEN – Mastervolt, Nederlandse leverancier van energiesystemen, sponsort de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Mastervolt wil de redders van de KNRM een veiliger werkomgeving bieden. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen biedt Mastervolt naast de apparatuur ook levenslange garantie en training voor de installateurs aan.

Onder het credo “Wij geven ook om U” is besloten een samenwerking met KNRM te starten. “De KNRM heeft een uitstekende reputatie en verricht fantastisch werk. De redders moeten hun belangrijke werk vanuit een zo veilig mogelijke omgeving kunnen doen”, stelt Ton de Winter, CEO van Mastervolt. “Dit stelt de redders in staat beter en wellicht meer levens te redden. Daarbij zullen de redders de eigen veiligheid niet uit het oog verliezen. Wij helpen hen daarbij”.

Foto 1 IJmuiden : Bouke van de Weerdt, Service Support Manager bij Mastervolt, overhandigt symbolisch een Mass Combi Ultra aan Kasper Kools (r) Foto E.J. Bruinekool Fotografie & Tekst
Foto 1 IJmuiden : Bouke van de Weerdt, Service Support Manager bij Mastervolt, overhandigt symbolisch een Mass Combi Ultra aan Kasper Kools (r) Foto E.J. Bruinekool Fotografie & Tekst

“Voor Mastervolt is het belangrijk dat sponsoring dicht bij het hart ligt. Mensen moeten het vanzelfsprekend vinden dat Mastervolt de KNRM sponsort. We streven ernaar dat de sponsoring uit de levering van onze producten of onze diensten bestaat”, aldus Ton de Winter. Toen het plan bekend werd, startte het personeel spontaan een inzamelingsactie. Het ingezamelde geld werd door middel van een symbolische cheque ter waarde van € 2.500,- door Ton de Winter aan Edward Zwitser  van de KNRM overhandigd op woensdag 6 april.

Mastervolt biedt de KNRM een levenslange garantie op alle Mastervolt producten die bij de KNRM in gebruik zijn. Tevens stelt Mastervolt een jaarlijks budget beschikbaar om nieuwe producten aan te schaffen, zowel voor nieuwbouw als voor bestaande vaartuigen. Naast de producten wordt ook kennis ter beschikking gesteld: Mastervolt zal de KNRM met raad en daad assisteren bij het ontwerpen en optimaliseren van de elektrische systemen aan boord van de schepen en voertuigen. Daarnaast zullen er ook trainingen gegeven worden aan werven en installateurs die voor de KNRM werken. Alleen met een correcte installatie kunnen de producten optimaal functioneren.

Met deze actie verwacht Mastervolt zowel recreatieve als professionele klanten aan te spreken. “Klanten verwachten een maatschappelijk betrokken organisatie en dat willen we als bedrijf ook zijn. Zo werken we nauw samen met diverse onderwijsinstellingen, begeleiden stagiaires en zetten ons in voor een duurzaam product. Daarnaast ondersteunen we ook diverse stichtingen, waaronder de Live Your Dream Foundation”, vertelt de Winter. “We zijn van oorsprong een maritieme organisatie; de KNRM past precies bij ons. Onze producten zijn bestand tegen extreme omstandigheden. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Volvo Ocean Race probleemloos doorstaan.” De KNRM komt in de dagelijkse praktijk vergelijkbare uitdagingen tegen.

Kasper Kools, Chef werkplaats van de KNRM, is erg blij met de sponsoring door Mastervolt: “We zijn er een beetje stil van en voelen ons zeer vereerd. Wij werken al 25 jaar samen met Mastervolt. Het is geweldig dat dit op deze manier wordt bestendigd. Wij selecteren op kwaliteit van de systemen. Dat is pure toegevoegde waarde voor het veilig redden van mensen. Dat KNRM al zo lang met Mastervolt producten werkt, zegt genoeg. Ook de trainingen zijn zeer welkom”, aldus Kools. “Kennis is de basis van je bedrijf, het meest kapitaalintensieve wat je kan hebben binnen een organisatie. Deze trainingen tillen onze kennis naar een hoger niveau.”

Op het hoofdkantoor van de KNRM overhandigde Bouke van de Weerdt, Service Support Manager bij Mastervolt, symbolisch een Mass Combi Ultra aan Kasper Kools om de sponsoring te bekrachtigen. De Mass Combi Ultra is een krachtige acculader, een efficiënte omvormer en een veelzijdig omschakelsysteem in één robuust, lichtgewicht en compact apparaat dat uitstekend geschikt is voor de KNRM-schepen.

E.J. Bruinekool Fotografie & Tekst stuurt u dit persbericht namens Mastervolt.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.
Call Now Button