Maritieme scheepvaart foto’s online te koop

HILVERSUM – Een van de grootste Nederlandse maritieme archieven wordt direct online downloadbaar. Heeft u direct beroepsvaart, watersport of varend erfgoedfoto’s nodig, kijk dan hier: hetfotoarchief.nl, scheepvaartarchief.nl, watersportarchief.nl of varenderfgoedarchief.nl. De foto’s van de grootste binnenvaartvloot en varend erfgoed-vloot van de wereld zijn direct na betaling in hoge resolutie beschikbaar. Ook voor een foto vergroting aan de muur.

Op veler verzoek is een stukje van het gespecialiseerde fotoarchief van E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst nu online te bestellen. In de komende tijd zal steeds meer van een van de grootste maritieme archieven met Nederlandse en Europese scheepvaart online bereikbaar worden, zowel voor redacties als privépersonen. Inmiddels bevat het archief ruim 550.000 foto’s. Deze collectie is in de afgelopen 30 jaar opgebouwd.

 De foto’s op de website, in het digitale stockarchief, zijn voor verschillende soorten gebruik online direct te bestellen. Staat uw gebruik er niet tussen? Neem dan contact met ons op. De foto’s zijn in hoge resolutie zowel voor bedrijven, tijdschriften, kranten als particulieren te bestellen. Er zijn licenties voor verschillende vormen van publicatie: nabestelling, op internet, voor drukwerk of een vergroting aan de muur.

Naast veel maritieme foto’s zoals van watersport, superjachten, havens, beroepsscheepvaart, Nederlands varend erfgoed, offshore, wind en chartervaart, vindt u hier foto’s van landen uit de hele wereld: winkels en mensen en natuurlijk maritiem, schepen, vrachtschepen, varend erfgoed en watersport uit die landen. Ook zijn er foto’s in het archief te vinden uit de maakindustrie: zoals houtbewerking en metaalbewerking en de bouwwereld. Daarnaast is er nog een collectie werelddieren en landschappen.

Uiteraard gaat het nog wel even duren voordat alles online te verkrijgen is. Tot die tijd gewoon bellen als u iets nodig heeft dat er niet bij staat. Zodra u de foto besteld heeft, krijgt u een orderbevestiging. Als de betaling (via Paypal of met creditkaart)  afgerond is, krijgt u met circa tien minuten een downloadlink en kunt u direct de foto binnenhalen en gebruiken.

Voor informatie kunt u bellen met Evert Bruinekool 0031 (0) 356850950 of kijken op www.hetfotoarchief.nl of e-mailen naar: info@ejbruinekoolfotografie.com

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.
Call Now Button