Opsomming diensten fotografie en tekst

Onderstaand een opsomming van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van fotografie en tekst. U kunt onze teksten en foto’s gebruiken voor diverse media en andere toepassingen. Daarbij kunt u denken aan een nieuwsbrief, persbericht, brochure, folder, website, periodieke uitgave, magazine, vak-, dag-, week-, en maandblad, internet, advertentie, blog, menukaart, product beschrijving, album, boek.

Wij zijn gevestigd in Hilversum en werken in Nederland en ver daar buiten. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u!

Bedrijfsfotografie Foto’s van uw bedrijf, medewerkers of producten voor uw nieuwsbrief, brochure, persbericht, website, etc. Hierbij kunt u onder meer denken aan een portret van een medewerker of een foto in combinatie met tekst over uw medewerker en zijn/haar werk.
Journalistiek Artikelen en fotografie voor kranten, magazines, vakbladen en internet.
Productfotografie Het onder de aandacht brengen van een nieuw bedrijf, product of dienst. Vaak kan op locatie worden gefotografeerd.
Persberichten U heeft nieuws: een prima middel om dat wereldkundig te maken, is een persbericht. Foto en tekst vullen elkaar aan. Wij hebben de beschikking over een groot aantal e-mail adressen van kranten, tijdschriften en websites in binnen- en buitenland en natuurlijk kunnen wij ook verspreiding via social media verzorgen.
Teksten Teksten voor uw nieuwsbrief, brochure, website, persbericht, tijdschrift, kranten, magazines en vakbladen of voor een blog op uw website en in social media .
Reportages Receptie, jubileum, congres, bruiloft, begrafenis. Maar ook theater, toneel, concerten, etc. Uw herinnering wordt op bijzondere wijze vastgelegd in foto en tekst. Een prachtig album behoort tot de mogelijkheden, digitaal is ook geen probleem. En wat denkt u van een persoonlijk herinneringsboek met verhalen en foto’s?
Fotografie Interieur of exterieur foto’s nodig? Maar ook Architectuur. Foto’s van schilderijen, (kunst-)collectie of sieraden, bijvoorbeeld voor de verzekering. Maar ook producten. Familiefoto’s of portretten maar ook uw dieren. Ook in het donker kunnen vaak nog de mooiste foto’s worden gemaakt, zonder verlichting of flits. Informeer of uw idee uitvoerbaar is.
Training Dankzij onze jarenlange ervaring in de media en met fotografie kunnen wij trainingen verzorgen in verschillende aspecten van de fotografie, zoals compositie, kleur, benadering onderwerp, gebruik drukwerk en persberichten. Na onze instructie kunt ook u de mooiste foto’s maken.
Videoclip Eenvoudige videoclips. Bewegend beeld is een welkome afwisseling op fotografie en tekst. U kunt veel kwijt in slechts enkele minuten. Een videoclip wordt vaak gebruikt op social media en websites.
Retoucheren, digitaliseren, bewerken Heeft u oude foto’s die door de tand des tijds zijn aangetast? Met behulp van retouche, reproductie en digitaliseren kunnen deze weer (grotendeels) worden hersteld. Montage of iemand of iets van een foto weghalen behoort ook tot de mogelijkheden. Laat uw oude werk digitaliseren.
Het fotoarchief Wij hebben ruim 500.000 foto’s in ons stockarchief en beheren één van de grootste maritieme archieven, ook op het gebied van varend erfgoed. Een breed scala aan  onderwerpen is beschikbaar, enkele voorbeelden treft u hier links aan.
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.
Call Now Button